Kampionia e Kosovës në konkurrencë të femrave, Vushtrria, ishte e fundit që u tërhoq në shortin e raundit të dytë të Kupës Evropiane (EHF European Cup).

Vushtrria do të takohet me skuadrën e suksesshme nga Zvicra, SPONO Eagles.

Pra skuadrën vushtrriase e presin dy ndeshje të vështira dhe të forta.

Ndeshja e parë është më 16 apo 17 tetor në Vushtrri, ndërsa e kthimit një javë më vonë në Zvicër.