LAJMI I FUNDIT:

Kevin Spacey për herë të parë del publikisht që nga lirimi prej akuzave të ngacmimit seksual

Kevin Spacey për herë të parë del publikisht që nga lirimi prej akuzave të ngacmimit seksual

Kevin Spacey bëri paraqitjen e parë në publik pas një ndërprerje gati dyvjeçare në karrierë duke pasur parasysh se kohët e fundit ka qenë në gjykata shkaku i akuzës për ngacmime seksuale kundër një 18-vjeçarit.

Reklama

Pasi u lirua muajin e kaluar, duke shmangur një dënim të mundshëm prej pesë vjet burg, fituesi i dyfishit i Oscarit iu kthye jetës normale.

Duke dalë para Muzeut Arkeologjik, “Palazzo Massimo alle Terme” në Romë, ai recitoi para shtypit dhe të pranishmëve këngën “Boxer”, të Gabriel Tinti, i cili flet për një boksier duke vajtuar për humbjen e karrierës.

Një varg në poezi thotë “Sa më i prekshëm të jesh, aq më i madh je. Ata më përdorën për këtë argëtim, duke u ushqyer me sende të dyshimta. Jeta përfundoi në çast”.

Ndër të pranishmit ishte Tinti, i cili falënderoi Spacey për leximin e poezisë nëntë minutëshe. Është e qartë se aktori dëshironte t’i linte një mesazh të fortë kujtdo që nuk besonte në mohimin për të gjitha akuzat e abuzimit seksual.

Ndryshe, 60-vjeçari u lirua pasi një djalë i ri për të cilin dyshohet se e dhunoi, nuk pranoi të dëshmonte në gjyq. Ai duhet të kishte siguronte prova thelbësore në gjykatë, përkatësisht celularin e tij, përmes së cilës i dërgoi mesazhe dhe regjistrime të shkurtra të dashurës së tij gjatë sulmit, por tha në gjykatë se nuk e dinte se ku ishte. Duke vepruar kështu, situata luajti në favor të aktorit. /Telegrafi/