Për ndryshme të kushtetutës dhe erga omnes zgjidhja duhet të ketë vendime të guyimshme nga kryeministri Zaev për të pasur marrëveshje, thotë ministri alternativ për punë të jashtme të Greqisë, Georgios Katrougalos në intervistë për “NEWS247”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Në fakt, në këtë moment rëndësia e arritjes së marrëveshjes me të vërtetë është nga pala tjetër. Duhet vendim i guyimshëm nga ana e kryemistrit Zaev për dy çështjet çka është biseduar, për ndryshimin e kushtetutës në lidhje me emrin dhe pranimin e erga omnes, për t’u zgjidhur problemi, tha Katrougalos.

Ai gjithashtu tha se është optimist për zgjidhjen e çështjes së emrit dhe se jemi shumë afër, ndërsa 100 metrat nga rruga, për të cilën ka folur kryeministri në Sofje, tani kanë ngelur 50 metra. /Telegrafi/