Gratë duan të tregojnë gjithçka në detaje kur bëhet fjalë për seksin!

Pasi kanë kryer marrëdhënie seksuale me një burrë, ato nuk lejojnë që gjërat të kalojnë thjesht…

Të flasësh për seksin me miqtë e tu është më shumë se normale, veçanërisht kur je në një raport intim prej shumë vitesh.

Gratë pëlqejnë të rrëfejnë dhe të ndajnë përvojat e tyre me miqtë më të dashur dhe këtë thuajse e bëjnë gjithmonë.

Një takim i minutës së fundit, para një kafeje apo në restorant ato zbulojnë se si është ai njeri poshtë çarçafëve!

Si ishte? Kjo është pyetja e parë që me siguri do të bëni dhe ky është fillimi i një monologu të gjatë dhe intensiv…

Përmasat. Natyrisht e pamundur të mos ndash dimensionet e organit mashkullor me të cilin ke qenë në shtrat dhe nëse gruaja nuk ka qenë e kënaqur, me siguri historia e saj do të jetë më e gjatë se zakonisht.

Por a ishte ai i mirë? Shumë e ndryshme nga pyetja e parë, sepse kjo varet nga ju të shihni nëse ai ishte me të vërtetë i mirë dhe a dinte ta bënte. Kjo pyetje nuk do të thotë nëse ai ishte i mirë në përkëdhelje, por nëse ai jepte më të mirën e tij në shtrat.

Dhe orgazma? A nuk doni t’i thoni miqve tuaj më të dashur nëse e keni arritur orgazmën apo jo? Një pikë themelore për ta njohur dhe kuptuar menjëherë nëse ai ishte me të vërtetë i mirë në shtrat! /Telegrafi/