Me siguri ju ka ndodhur kur jeni ftohur të ndiheni sikur ju është bllokuar e gjithë koka, më saktësisht veshët

Është shumë e mundur që kjo të ndodhë për shkak të një infeksioni të sinusit dhe kollës, kur ndodh edhe akumulim të lëngjeve në veshë.

Ekspertja e akupresurës, Eileen Li, zbulon dy metoda që do t’ju ndihmojnë të largoni atë lëng, transmeton Telegrafi.

 #cloggedear #blockedear #sinusinfection #coldremedies #earinfection #sinusitis #wellnesstips #fypシ ♬ Todo De Ti – Rauw Alejandro

Së pari, ju duhet të gjeni një lug të vogël përpara veshit dhe ta shtypni atë lart e poshtë, rreth 36 herë.

Truku i dytë bazohet në të parën, sepse tani që kemi filluar gjërat, është gjithashtu e nevojshme që ai lëng të largohet.

Reklama

Me të dyja duart, në qafë dhe afër fundit të llapës së veshit, filloni të tërhiqni poshtë, gjithashtu 36 herë. Nëse veshi tjetër është i bllokuar, zbatoni të njëjtat procedura edhe për të.

Reklama

Bëjeni këtë tri herë në ditë dhe do të ndjeni lehtësim. /Telegrafi/