LAJMI I FUNDIT:

Jetoni jetën që meritoni në Linda Premium Residence

Jetoni jetën që meritoni në Linda Premium Residence

Shumica e njerëzve janë në kërkim të një vendi të përsosur që të krijojnë një të ardhme, kujtime të bukura dhe mbi të gjitha ta quajnë atë shtëpi.

Me fokus në cilësinë dhe kënaqësinë e klientit Al Trade ofron banesa që u përshtaten nevojave dhe kërkesave tuaja mu në zemër të Prishtinës, duke ju ofruar rehati, komoditet dhe stil.

Banesat e ndërtuara në kompleksin Linda Premium Residence janë të dizajnuara për të ju përshtatur një jete moderne, duke ofruar hapësira banimi të bollshme dhe komode që janë përfekte për të gjitha familjet.

Kthimi pas një dite të lodhshme në shtëpi duhet të jetë gëzim, prandaj në kompleksi Linda Premium Residence është i ndërtuar vëmendje ndaj detajeve, duke përfshirë materialet të cilësisë së lartë të dhe hapësira të bollshme banimi.

Kompleksi është perfekt për çdo person apo familje, kjo sepse ka afër qendrën e kryeqytetit dhe njëkohësisht është e lehtë që nga këtu të lidheni dhe me qytete tjera.

Kompleksi Linda Premium Residence gjendet në zonën strategjike Prishtina e Re, po zbukuron kryeqytetin me urat që lidhin objektet, ka karakteristikat tjera si:

– Sistemi “Smart Home”;
– Monitorim 24/7 me kamera;
– Parking të mjaftueshëm;
– Pishina, fitnes, sauna & spa;
– Hapësira gjelbëruese;
– Kopsht për fëmijë;
– Mjekun dhe barnatoren e lagjes, etj.

Për një jetë komode – Al Trade është zgjidhja juaj!

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: info@altradecenter.com

Nr.tel: 049 777 127 / 049 318 676 / 044 976 777 / 0800 77 770

Artikull i sponzorizuar