Duke filluar nga sot, IPKO shton në platformën e saj edhe një kanal të ri për të gjithë adhuruesit e sporteve ekstreme. Fast & Fun Box është kanali më i ri, i cili sjellë adrenalinën e sporteve ekstreme, duke filluar nga garat me vetura e motoçikleta, deri tek sportet dimërore, si dhe një numër të madh të disiplinave sportive, garave dhe kampionateve nga e gjithë bota.

Ky kanal ofron 400 orë përmbajte të re sportive në vit. Kanali është i pozicionuar në numrin 217 dhe ofrohet për të gjitha pakot Familjare HD dhe Premium HD.

Grand Prix është në mesin e garave që sjellë emocione, glamur, dramë dhe teknologji. Përderisa Auto-Speed, është një show që sjellë aksion, stil dhe të gjitha lajmet nga Grand Prix.

Të gjitha lajmet nga IPKO Të gjitha lajmet nga IPKO

Ndërsa, do të transmetohen edhe shumë kampionate dhe evente të tjera, si: Kampionati Botëror UIM Aquabike, që cilësohet si ngjarja më spektakolare në ujë, më e shpejta dhe më argëtuesja. Më pas, sporte të ndryshme të lundrimit në ujë, kiteboarding dhe shumë ngjarje të tjera.

IPKO është e përkushtuar që të ofrojë përmbajtjen më të mirë televizive për klientët e saj dhe njihet për inovacion, kualitetin më të mirë të shërbimeve dhe kujdesin ndaj konsumatorëve. Për më shumë, IPKO njihet për ofrimin e përmbajtjes më të pasur sportive, përmes platformës së saj të përbashkët me Digitalb-in.