Drejtori sportiv i Lazios, Igli Tare e ka pranuar se interesi i Milanit është pozitiv dhe se çdo gjë mund të ndodhë, por pret të qëndrojë në kryeqytet.

Milani është i prirur për të zëvendësuar Leonardon me Taren, si pjesë e një revolucioni te drejtuesit e klubit, por shqiptari reagoi me kujdes ndaj raporteve që e lidhnin atë me Rossonerët.

“Interesi i Milanit është pozitiv në një kuptim të caktuar”, ka thënë fillimisht Tare për Top Channel.

Projektohet Milani i ri: Trajner Marco Giampaolo, drejtor sportiv Igli Tare Projektohet Milani i ri: Trajner Marco Giampaolo, drejtor sportiv Igli Tare

“Ju gjithashtu duhet të dini se si ta trajtoni atë mirë, por, mbi të gjitha, unë jam në një klub të madh dhe në një mjedis familjar”.

“Çka ndodh nesër, nuk mund ta parashikoj. Lazio është një klub shumë i madh, por si profesionistë çdo gjë mund të ndodhë në botën tonë”.

Igli Tare kërkohet me ngulm nga Milani Igli Tare kërkohet me ngulm nga Milani

“Nuk mund ta parashikoj të ardhmen. Ajo që është e rëndësishme është e tashmja, të jemi lumtur, të ndihem mirë, të jesh i suksesshëm për klubin tim, të kem entuziazmin e duhur dhe të jesh i rrethuar nga pozitiviteti”.

“Këto janë disa nga gjërat kryesore që krijojnë sukses. Sa për nesër, nuk mund ta parashikoj sepse Lazio është një klub shumë i madh. Por që kur je profesionist, çdo gjë mund të ndodhë në botën tonë”, përfundoi shqiptari. /Telegrafi/