Edhe pse janë bashkë për gati një çerek shekulli, Hugh Jackman dhe gruaja e tij, Deborra-Lee janë akoma një nga çiftet e famshme më të dashura e më frymëzuese.

Reklama

Ata u takuan në 1995 në xhirimet e një serie televizive, u martuan në një vit, dhe kanë qenë të pandashëm që nga atëherë – pavarësisht nga një ndryshim i rëndësishëm në moshë, famë e papritur dhe sfida të tjera serioze.

Bright Side mendon se dashuria e vërtetë është një gjë e rrallë dhe e çmuar, kështu që nuk mund të thuhet më shumë, përveçse të ndajë historinë e dashurisë së Hugh dhe Deborra që do të vazhdojë ende pas 24 vjetësh.

Çifti u takuan në xhirime të një serie televizive

Reklama

Disa ditë më parë, Hugh postoi një fotografi të ëmbël të së kaluarës së bashku me Deboran për të festuar përvjetorin e tyre me fjalët: “24 vjet kanë qenë më të mirat e jetës sime! Dhe, me sa shoh, ne vazhdojmë të përmirësohemi. Unë të dua me shpirt Deb. Gëzuar përvjetorin”.

Reklama

Ylli i “Wolverine” ishte 26 vjeç dhe i freskët nga kolegji kur takoi Deborra, asokohe 39 vjeçe, në serinë televizive “Correlli” në 1995 në Australi. Hugh shprehet se ishte puna e tij e parë dhe Deborra ishte një yll i vendosur dhe të gjithë kishin një simpati ndaj saj. Jackman tha një herë në një intervistë se dy javë pas takimit me Deborra, ai e dinte që ata do të ishin së bashku për pjesën tjetër të jetës së tyre.

Reklama

Edhe pse fillimi nuk ishte aq i qetë, Hugh pranoi se gruaja e tij e ardhshme u përpoq të ndahej me të tre javë, por më pas kuptoi që ajo kishte ndjenja të vërteta, të thella edhe për të. Më 11 prill 1996, çifti u martuan dhe qysh atëherë janë bashkë.

Reklama

Në vazhdim, ata adoptuan dy fëmijë, Oscar Maximilian dhe Ava Eliot.

Para dasmës, ata vendosën disa rregulla të thjeshta, duke përfshirë mos funksionimin në të njëjtën kohë.

As fama dhe as koha nuk mund të prishnin familjen e tyre, megjithatë, Hugh dhe Deborra pranuan se ata erdhën me një sërë rregullash për të mbajtur martesën e tyre në jetë, dhe ata ende i qëndrojnë atyre deri në ditët e sotme. Ata preferojnë që të mos jenë larg për më shumë se dy javë dhe të mos marrin projekte të mëdha në të njëjtën kohë nëse ata mund ta përballojnë atë financiarisht në mënyrë që njëri prej tyre të jetë gjithmonë atje për tjetrin.

Ata gjithashtu nuk shkojnë asnjëherë në shtrat të zemëruar.

Reklama

Ylli i “The Greatest Showman” zbuloi se bashkëshortja e tij kishte disa rregulla kur u takuan, si që ata kurrë nuk mund të shkonin të flinin nëse ishin të zemëruar nga njëri-tjetri. Edhe nëse është tre në mëngjes, ata e rregullojnë atë përpara se të shkojnë në shtrat.

Reklama

Ndershmëria është një gjë tjetër e rëndësishme për një marrëdhënie të fortë, ndan Jackman, edhe nëse kjo do të thotë të jesh i vërtetë në lidhje me gjërat për të cilat nuk je krenare apo diçka që ke gabuar. Kjo sepse kur mund të jesh vetvetja me gjysmën tjetër të rëndësishme tuajën, është një fillim i fortë.

Vendosja e familjes si përparësi është thelbësore për ta.

Reklama

Hugh dhe Deborra gjithashtu i premtuan njëri-tjetrit që kurrë të mos i japin përparësi karrierës mbi familjen dhe gjithmonë të bisedojnë me njëri-tjetrin dhe të këshillohen me njëri-tjetrin në çdo pikë kthese të rëndësishme në jetën e tyre. Gjithmonë duke pyetur veten nëse ato që po bëjnë do të jenë të mira për familjen është gjithashtu jashtëzakonisht e rëndësishme, sipas aktorit.

Familja e tyre gjithashtu kishte rreze të këqija.

Ndërsa jeta në tapetin e kuq në fotografitë në Instagram mund të duket perfekte, çifti është përballur me probleme të mëdha ndër vite. Deborra pësoi aborte të shumta dhe Hugh u diagnostikua me kancer të lëkurës në 2013. Çifti i kapërceu këto sfida serioze së bashku dhe tani ata janë edhe më të fortë se më parë.

Reklama
Reklama

Sot, pas gati 25 vjet martese, aktorët ende duken si çifti më i lumtur në botë. Hugh poston gjithmonë foto të gruas së tij të bukur. Ai madje krijoi një ‘hashtag’ në Instagram për dashurinë e tij – Debora ime- të cilën e përdor rregullisht për të postuar aventurat e tyre dhe momentet speciale së bashku.

/Telegrafi/