Krejt e kemi një ëndërr të përbashkët, atë e të pasurit “shtëpi afër detit”, por kjo nuk mbetet vetëm ëndërr sepse na preukupon ajo që shtëpinë e gjejmë tek deti por dëshirojmë që ajo shtëpi të ketë pamjen nga deti si dhe të jetë shumë afër detit.
Kjo ëndërr nuk mbetet veç ëndërr deri në momentin kur e keni parë resortin “Holiday In Resort”.

Më shumë rreth Holiday In Resort:

Holiday In Resort, me një fjalë një investim i zgjuar me ndërtim cilësor dhe infrastrukturë moderne si dhe projekti i fundit dhe më i veçanti nga Edil Project në Kune, Shëngjin.

Ky resort ofron apartamente ose shtëpinë e pushimit të ëndrrave tuaja afër detit, me pamje nga deti dhe vetëm 70 m larg bregut të detit Adriatik, me pozicion mes pishave, nën tingujt e detit dhe freskinë e gjelbërimit të pishave.

Cilësia e lartë e punimeve e bën më të sigurt investimin tuaj aty.

Holiday In Resort përbëhet nga 10 kulla me nga 9 kate ku përfshihen:

Apartamente banimi

Njësi Shërbimi

Qendra biznesi

Pishina olimpike dhe për fëmijë

Kënd lojërash për fëmijë

Plazh privat

Parking nëntokësor

Siguri 24 orë

Po ashtu mund të gjeni apartamente të tipologjive dhe sipërfaqeve të ndryshme.

Me një fjalë resort që plotëson nevojat tuaja.