0Shares

Me depërtimin e Facebook Graph Search si motor i ri i kërkimit në internet, Google menjëherë është përgjigjur duke e rritur praninë e saj në rrjetet sociale.

Disa ditë pas debutimit të Facebook si motor i personalizuar i kërkimit në internet, me të cilin rrjeti social potencialisht mund të rivalizojë me Google , rivali i Facebook, Google+ ka bërë një zgjerim të ri në 48 shtete dhe territore të reja.

Aplikacionet e Google+ për iPad dhe iPhone, të cilat ishin lëshuar në korrik të vitit 2012 për vende të caktuara, tani do të jenë në dispozicion edhe në 48 vende të reja, duke përfshirë edhe Shqipërinë.

Duke u zgjeruar edhe në shumë vende të reja, Google + shpreson se mund të fitojë një pjesë të terrenit nga Facebook, njësoj sikurse Facebook bëri debutimin e saj të rëndësishëm si motor i avancuar i kërkimit. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)