World Streetball Championship do të zhvillohet më datën 9 dhe 10 korrik në Paris.

Reklama

Në këtë eveniment të madh të ekzibicioneve të basketbollistëve të njohur ndërkombëtar, do të merr pjesë edhe Kosova.

Vendi ynë do të përfaqësohet nga lojtarë tashmë të dalluar, me listën që tashmë është publikuar për këto dy ditë që zhvillohet kampionati i Streetball-it, në ekipin Golden Eagle Prishtina.

Fisnik Juniku, Dardan Berisha, Meriton Ismaili, Ardit Pepaj, Lejson Zeqiri, Valmuir Kakruki, Robert Shestani, Marsel Aliaj, Celis Tafilaj dhe Erjon Llazani, do të jenë lojtarët që do të përfaqësojnë Kosovën.

Në anën tjetër, trajner do të jetë Fikret Shatri. /Telegrafi/

Reklama