Orgazmat… Tek shumë njerëz ato sjellin buzëqeshje në fytyrë, por te disa tjerë, jo aq

Jo çdo njeri përjeton gjithmonë orgazëm dhe nuk është e thëne që çdo herë që bëni seks, çfarëdo lloji të seksit, të përjetoni orgazëm.

Nëse partneri juaj është duke provuar t’ju bëj të përjetoni orgazëm, por nuk mundet, atëherë duhet të dini se për të është paksa e vështirë.

Këto janë disa nga mendimet më të shpeshta që i kanë djemtë kur nuk mund ta bëjnë një femër të përjetojë orgazëm, transmeton Telegrafi.

“Oh, mund t’ia bëjmë disi…”

Fillimisht, ai do të përpiqet të bëj çmos për ta larguar “dështimin” nga mendja e tij. Ndoshta kjo është hera e parë që po ndodh diçka e tillë, dhe pavarësisht se ai është dehidratuar, prapë refuzon të dorëzohet.

“Jam lodhur shumë…”

Pas një kohe ai do të filloj të “pranoj humbjen”, e gjithashtu do të lodhet aq shumë saqë mund ta merr edhe gjumi.

“A e provojmë këtë pozicion?”

Nëse veç nuk keni provuar çdo gjë dhe ai nuk dëshiron të dorëzohet, ai do të këmbëngul që të provoni ndonjë pozicion të ri derisa të përjetoni orgazëm.

“Më vjen keq…”

Kur nuk ka më shpresa dhe veçse dihet që sonte nuk do të përjetoni orgazëm, ai do të ndjehet shumë keq… /Telegrafi/