Filmi “Get Out” ka qenë filmi më i shikuar në fundjavën që lamë pas në SHBA dhe Kanada.

Është fjala për një horror komik, në të cilin luajnë Daniel Kaluuya dhe Alison Williams, i cili gjatë vikendit fitoi 30.5 milionë dollarë.

Në vend të dytë është zhvendosur “Lego Batman Movie”, i cili për tri javë ishte në krye. Këtë herë ka përfituar 19 milionë dollarë.

Vendin e tretë e ka zënë filmi “John Wick: Chapter Two” me Keanu Reeves në rolin kryesor, i cili nga shitja e biletave ka përfituat nëntë milionë dollarë.

Pesë vendet e para përmbyllen nga “The Great Wall” (8.7 milionë dollarë) dhe “Fifty Shades Darker” (7.7 milionë dollarë).

Reklama

Dhjetë filmat më të shikuar në SHBA dhe Kanada në fundjavën që lamë pas:

Reklama

1. Get Out – 30.5 milionë dollarë
2. Lego Batman Movie – 19 milionë dollarë
3. John Wick: Chapter Two – 9 milionë dollarë
4. The Great Wall – 8.7 milionë dollarë
5. Fifty Shades Darker – 7.7 milionë dollarë
6. Fist Fight – 6.3 milionë dollarë
7. Hidden Figures – 5.87 milionë dollarë
8. La La Land – 4.6 milionë dollarë
9. Split – 4.1 milionë dollarë
10. Lion – 3.8 milionë dollarë

/Telegrafi/