LAJMI I FUNDIT:

Gazetaria Digjitale – profesioni i së ardhmes

Gazetaria Digjitale – profesioni i së ardhmes

Komunikimi i avancuar është një nga gjërat që i dallon njerëzit nga pjesa tjetër e gjallesave. Asnjë specie tjetër nuk komunikon me thellësinë dhe kompleksitetin që ne bëjmë. Ne kemi zhvilluar gjithnjë e më shumë mënyra të ndërlikuara për t’u shprehur, nga pikturat e shpellave te fjala e shkruar dhe dorëshkrimet e ndriçuara deri te Twitter, telefoni dhe FaceTime.

Vetëm disa shekuj pasi librat u përhapën gjerësisht, njerëzit tani po ecin me pajisje të afta për t’u lidhur me këdo në mbarë botën në pak sekonda, ku epoka e gazetarisë digjitale ka sjellë ndryshime të mëdha në industri.

 “Kolegji Universum” është i vetmi institucion arsimor që ofron program të plotë Bachelor në Higjenë dhe Estetikë Dentare.

Përparimet e gazetarisë digjitale kanë revolucionarizuar fushën e gazetarisë dhe kanë ndryshuar rrënjësisht mënyrën se si funksionojnë gazetarët dhe organet e medias, tani gazetarët përdorin rrjetet sociale, si Twitter, Instagram dhe Facebook, për të promovuar punën e tyre, për të qëndruar në krye të lajmeve të fundit, për të kërkuar burime dhe për të bashkëvepruar me publikun.

Kape tregun dhe studio profesionin e të ardhmes!

Për më shumë informata rreth programit kontaktoni në:

Nr.tel: +383 44 144 062

E-mail: info@universum-ks.org

Facebook: Kolegji Universum

Instagram: universumcollege

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Në çdo cep të Prishtinës dhe Kosovës - veza REAs është zgjedhja juaj ideale për proteina, Omega 3 dhe vitaminat esenciale

Në çdo cep të Prishtinës dhe Kosovës - veza REAs është zgjedhja juaj ideale për proteina, Omega 3 dhe vitaminat esenciale

Kosmonte Foods
Planifikoni të udhëtoni drejt Prishtinës, shfrytëzo ofertat e kompanisë më serioze në tregun e fluturimeve

Planifikoni të udhëtoni drejt Prishtinës, shfrytëzo ofertat e kompanisë më serioze në tregun e fluturimeve

Prishtina Ticket
Shoqëria që përgatit ushqim bashkë, qëndron bashkë!

Shoqëria që përgatit ushqim bashkë, qëndron bashkë!

MEKA HALAL FOOD
Mendoni të bleni një veturë të përdorur? Ja si të shmangni çdo rrezik me një kontroll të thjeshtë për herë të parë në Kosovë!

Mendoni të bleni një veturë të përdorur? Ja si të shmangni çdo rrezik me një kontroll të thjeshtë për herë të parë në Kosovë!

Euro Auto Ekspertizë - Dynomark
BKT Kosova nderohet me çmimin Banka më e mirë Digjitale në Kosovë nga Euromoney

BKT Kosova nderohet me çmimin Banka më e mirë Digjitale në Kosovë nga Euromoney

BKT
Mirëpritje e diasporës si kjo: IP Petrol dhe Heb's hapin dyert në Merdarë!

Mirëpritje e diasporës si kjo: IP Petrol dhe Heb's hapin dyert në Merdarë!

IP Petrol
Kalo në kategori