Nëse kërkoni që ta fisnikëroni hapësirën e banjës dhe të fusni frymë sharmante rustike në enterierin modern, mjafton ta zëvendësoni vetëm një element banje dhe në vend të komodinës moderne për lavabo të zgjidhni pllakën nga druri i papërpunuar

Mobilet e drunjta me skaje të papërpunuara tashmë një kohë të gjatë janë trend jashtëzakonisht i popullarizuar në pajisjen e enterierit, ndërsa disenjatorët e gjithë botës na zbulojnë se si këto pjesë druri në mënyrë kreative t’i përshtatim edhe në hapësirën e shtëpisë sonë, transmeton Telegrafi.

Pjesët standarde të mobilieve mundemi t’i zëvendësojmë me ato unike dhe në këtë mënyrë t’i përshtatin edhe në hapësirën e shtëpisë sonë.

Reklama

Pjesët standarde të mobilieve mund t’i zëvendësoni me ato unike dhe në këtë mënyrë hapësirës t’i jepni vulë të fuqishme, ndërkaq njëra ndër mënyrat më atraktive është komodina e lavabosë nga druri natyral, i cili e transformon pamjen e çdo banje.

Reklama

Shkon me çdo stil

Lajthitja që elementi i këtillë i banjës mund të përdoret vetëm në baraka apo në shtëpi në të cilat dominon stili rustik, mediteran apo ekzotik, sepse shumë mirë përshtatet edhe në enterierë modernë.

Prapavija neutrale e banjave moderne mundëson që tavolina e drunjtë të theksohet, dhe sharmi i saj t’i sjellë dimension të ri ambientit të mirë.

Reklama

Elementi unik dhe mbresëlënës i drunjtë me skaje natyrale jo rrallë bëhet pikë fokusimi i i hapësirës dhe mund të ndikojë fuqishëm në stilin e gjithë enterierit.

Si ta zgjidhni pllakën ideale për banjën tuaj

E gjitha që ju është e nevojshme për transformimin e banjës është pllaka e vërtetë, ndërkaq nga enterieri juaj dhe shija juaj varet në çfarë mase druri do të jetë i përpunuar.

Reklama

Sa më natyral të jetë druri dhe më pak i përpunuar – aq më mirë do të jetë, mirëpo disa banja thjesht kërkojnë dukje më të lëmuar, andaj, pos sipërfaqes së sipërme të pllakës, edhe skajet janë të lëmuara dhe të bëra me llak.

Reklama

Nëse megjithatë vendosni për dukje sa më natyrale, kjo do t’jua mundësojë që t’i jepni banjës karakter unik dhe do ta bëni hapësirën të jashtëzakonshme.

Kushtoni kujdes zgjedhjes dhe pozicionimit të dritës në mënyrë që të theksoni të gjitha nyjat, plasaritjet dhe rrathët të cilat e bëjnë çdo pllakë shumë unike dhe interesante.

Si ta përshtatni pllakën e drunjtë të komodinës në hapësirën ekzistuese

Pllaka e drunjtë mund të kombinohet me ato ekzistuese të banjës madje dhe nëse janë nga materiali tjetër, por mund të përdoret edhe pavarësisht, përkatësisht pa rafte, sepse ofrojnë mjaft hapësirë për vendosje atë që është e rëndësishme në banja të vogla.

Reklama
Reklama

Prandaj, qoftë nëse gjurmoni për mënyrën e shpejtë që ta rirregulloni hapësirën ekzistuese, apo jeni në kërkim të elementit ideal i cili do ta plotësojë banjën tuaj tëre, ky është opsioni, të cilin ia vlen ta merrni në konsideratë. /Telegrafi/