Zvicra shqiptare e ka gjunjëzuar Serbinë në Kalinigrad duke marrë një fitore 2-1.

Ishte një natë magjike ku katër futbollistë tanë shkëlqyen.

Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Valon Behrami e Blerim Xhemaili shkëlqyen atëherë kur duhej më së shumti.

(Getty Images)

Serbët ishin në epërsi pas 45 minutave të parë, por harruan se në fushë janë Graniti e Xherdani që i gjunjëzojnë.

‘Bomba’ e Granit Xhakës dhe mjeshtëria e Xherdan Shaqirit i dhanë tri pikë të arta Zvicrës, tri pikë që thuajse i sigurojnë kalimin tutje.

Më poshtë u sjellim fotot më të mira të kësaj sfide, fotot ku është gëzimi i jashtëzakonshëm i futbollistëve tanë dhe dëshpërimi i madh i serbëve. /Telegrafi/

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)

(Getty Images)