Tashmë është e ditur se Topi i Artë është çmimi më i madh individual që mund të fitojë një lojtar.

Reklama

France Football është nikoqiri i vetëm, derisa ka shpërndarë çmimin te lojtarë si Franz Beckenbauer e Ronaldo Nazario, deri te Zinedine Zidane e Ronaldinho.

Por, numrin më të madh të Topave të Artë e mbajnë Lionel Messi me gjashtë dhe Cristiano Ronaldo me pesë.

Por, planefootball.com ka përpiluar një formacion me lojtarët që kanë mbetur në vendin e dytë me vota për të fituar çmimin prestigjioz.

Portier: Gianliugi Buffon /2006

p1e6c5tnoeepmt61ud812p2io9.jpg

Mbrojtës i djathtë: Paul Breitner /1974

p1e6c5uc631ikb1s1q1khfbtd1tnlb.jpg

Mbrojtës qendror: Franco Baresi /1989

p1e6c5v3f41f6912gf1qsn1q2t4pdd.jpg

Mbrojtës qendror: Bobby Moore / 1966

p1e6c5vs5r1m6v1kud1c9kdoe13e9f.jpg

Mbrojtës i majtë: Roberto Carlos / 2002

p1e6c60keeshgl1v1715eq2r8h.jpg

Mesfushor: Andres Iniesta / 2012

p1e6c61ajd1bsq1avd12krsph936j.jpg

Mesfushor qendror: Frank Lampard / 2005

p1e6c61ub9uhkoil1nle129cmhtl.jpg

Mesfushor ofanziv: Dennis Berkamp / 1998

p1e6c62j9mc7h1pdoicphr719men.jpg

Anësor i djathtë: Kenny Daglish / 1983

p1e6c63cgl1k6une36m61pcp1thop.jpg

Anësor i majtë: Thierry Henry / 2003

p1e6c64loi1fjcrg8113f1rgm6m9t.jpg

Sulmues: Frenc Puskas / 1960. /Telegrafi/

p1e6c640hqte81iv91u2n1tmo6osr.jpg