A e dini kush është mik i vërtetë i një çifti, në ato momentet kur vjen i/e lodhur nga puna, je jashtë shtëpisë ose përton të ngrihesh nga shtrati në orët e vona të natës sepse fëmiu yt ka nevojë për përkujdes?

Padyshim që pelenat MOLTEX!

Janë ato momentet kur i këndojmë ninullat e dashura fëmijëve  e nuk e ke problem fare nëse të zë gjumi me të në krah sepse i ke vendosur pelenën Moltex, pelenë kjo e butë e rehatshme dhe me kualitet të lartë e më e rëndësishmja  është prodhim gjerman.

Tani është koha që këto momente t’i kthejmë në shpërblime e falënderime ndaj juve si klient besnik të pelenave Moltex, sepse falë jush kemi arritur të bëhemi lider në treg.

 5 x  Telefona Iphone 12 Pro Max

10 x Karroca – Noby

10 x Maxi cosa – Fama

20 x Karrigë ushqimi – Teddy

10 x Ulëse per Veture – JETT

10 x Trotineta – NEO RIDER

10 x Krevat Veror

20 x Rreth për ecje

Dhe premia kryesore, Nina nana me MOLTEX, vetura e re ty po të pret – Veturë  KIA STONIC me kilometrazh 0.0.

Për të qenë pjesë e lojës ju duhet ti ndjekni këto hapat:

Blej pelena MOLTEX dhe vendos faturën e blerjes me të dhënat tuaja (EMRI, MBIEMRI DHE NR I TELEFONIT) prapa saj në kutinë përkatëse nëpër çdo pikë të shitjes në Kosovë.