LAJMI I FUNDIT:

Fillojeni vitin mbarë me një udhëtim jashtë vendit!

Fillojeni vitin mbarë me një udhëtim jashtë vendit!

Një fjali shumë pozitive dhe motivuese për jetën thotë: “të paktën një herë në vit, udhëtoni diku që nuk keni qenë kurrë më parë”.

Padyshim që të gjithë duan të planifikojnë një vit më të sukseshëm se vitin e kaluar, e çka e bën një vit më të veçantë sesa udhëtimi në një vend të ri?

Një prej destinacioneve më të preferuara jo vetëm për shqiptarët por edhe tërë botën janë qytetet e bukura, me kulturë dhe histori të lashtë të Turqisë.

Shqiptarët i lidhin shumë gjëra me Turqinë, duke filluar nga ushqimi, traditat dhe historia.

Pas vizitës në qytetin e bukur të Stamobllit, jemi të lumtur të ju sjellim disa rekomandime se si të përjetoni një eskperiencë të paharrueshme kurdo që të vendosni të vizitoni Stambollin.

Disa nga vendet më të bukura të cilat ja vlejnë të vizitohen janë:

  • Dolmabahçe Palace
  • Yeni Cami
  • Istiniyepark
  • Taksim Square
  • Cevahir
  • Bosphorus
  • Zorlu Center

Çdo udhëtim kërkon planifikim, pjesë e planifikimit duhet të jetë edhe hapësirat zbavitëse e qendrat tregtare që dëshironi t’i vizitoni. Prandaj udhëtoni me agjensione të cilat ofrojnë më shumë se vetëm një biletë.

Kur të rezervoni biletën, ju keni përfunduar vetëm pjesën e obliguar të rezervimit por planifikimi dhe gjërat interesante fillojnë menjëherë pas këtij hapi. Jo çdo agjension kujdeset që të keni edhe transportin nga aeroporti deri tek destinacioni kështu që kushtojini rëndësi planifikimeve të tilla.

Nje experience e veçante është darka në anije në Bosfor ku për një çmim prej 35 Eurosh ju do përjetoni një natë të veçantë duke shijuar ushqimin tradicional turk, pije pa limit dhe program artistik, muzikë, vallezim dhe “dansoz” e gjithe kjo në anije e cila lundron në bosphor për 4 orë dhe ajo që e bën edhe më të veçantë këtë ofertë është se në këtë çmim përfshihet edhe transporti nga hoteli për tek anija dhe anasjelltas.

Shoppingu në Turqi tani është shumë i lëvërdishëm pasi që Lira ka pësuar një devalvim prej rreth 20%!

Partnerët e Telegrafit gjithmonë ofrojnë zbritje për lexuesit tanë.

Agjensioni i njohur turistik Max Travel ofron zbritje ekskluzive për të gjithë ata që rezervojnë deri më datën 15 Shkurt!

Mjafton që gjate rezervimit të kerkoni zbritjen për Telegrafin.

Filloje vitin me pozitivitet, filloje vitin me një udhëtim të ri.