Vitet kalojnë, dhe çdo person zbret nga piedestali vet, pasi jo gjithmonë mund të qëndrosh aty.

Të tilla janë edhe ikonat e bukurisë, të cilat dikur shquheshin si më të bukurat e vitit në të cilat shpalleshin “Miss”.

Por, pavarësisht se vitet ikin, ato vazhdojnë të mbesin të bukura.

Në vazhdim, mund të ndiqni listën me femrat më të bukura nga vitet 99 e deri më tani, dhe dukjen e tyre gjatë vitit 2017. /Telegrafi/

Julia Roberts, 1990-2017

Sarah Michelle Gellar, 1997-2017

Mariah Carey, 1993-2017

Claudia Schiffer, 1994-2017

Demi Moore, 1996-2017

Elizabeth Hurley, 1994-2017

Reklama

Pamela Anderson, 1990-2017

Cher, 1995-2017

Sharon Stone, 1992-2017

Michelle Pfeiffer, 1993-2017

Sandra Bullock, 1994-2017

Cindy Crawford, 1995-2017

Reklama

Kylie Minogue, 1994-2017

Heather Locklear, 1990-2017

Tori Spelling, 1990-2017

Natalia Oreiro, 1998-2017

Alicia Silverstone, 1995-2017