Të famshmit njihen si personat që nuk përfillin ligjin e kohës, kështu që pse mos ta bëjë edhe gjenetika?  

Të gjithë i njohin prindërit e tyre VIP-a, por shumë pak i njohin ata. Edhe pse nuk janë aq të famshëm sa prindërit e tyre, ata janë po aq të bukur.

Disa ekspertë që kanë skanuar fytyrat e nënave dhe të bijave, kanë gjetur se rrudhen njësoj në të njëjtën moshë. Në veçanti, lëkura rreth syve tregon të njëjtin model të tretjes dhe humbjes së elasticitetit nga nënat te vajzat e tyre

Më poshtë po ju sjellim disa prej fëmijëve të VIP-ave që ngjajnë shumë me nënat e tyre:

Heather Locklear dhe Ava Sambora

Gillian Anderson dhe Piper Maru Klotz

Yolanda, Gigi dhe Bella Hadid

Meryl Streep dhe Mamie Gummer

Nadja Auermann dhe Cosima Auermann

Elizabeth Hurley dhe Damian Hurley

Uma Thurman dhe Maya Thurman Hawke

Julianne Moore dhe Liv Freundlich

Kate Beckinsale dhe Lily Mo Sheen

Robin Wright dhe Dylan Penn