LAJMI I FUNDIT:

Fëmijët e vegjël të familjes, janë më qesharakë

Fëmijët e vegjël të familjes, janë më qesharakë

A keni një vëlla apo motër më të vogël dhe gjithmonë mendoni se pse ata marrin trajtim më të mirë se ju?

Epo, shkenca mund ta ketë zbuluar se pse ndodh kjo. Është për shkak se ata janë më qesharakët e familjes.


Shkencëtarët thonë se koha rendi i lindjes në familjen tuaj, e formon personalitetin.

Fëmijët më të vegjël janë më qesharak dhe e marrin jetën me më lehtësi, ndërsa fëmijët e mëdhenj e kanë më të lartë sensin e përgjegjësisë dhe janë më të orientuar kah familja, shkruan The Independent, transmeton Klan Kosova.