0Shares

Facebook ka lëshuar një tipar të ri që tregon parashikimin e plotë të motit. Këtë shërbim të ri të motit rrjeti social e ka lëshuar edhe në versionin e aplikacionit të saj mobil dhe versionin e faqes në desktop.

Sipas një raporti të ri të publikuar në TechCrunch thuhet se në pjesën e re të motit përdoruesit mund të shohin një parashikim të plotë të motit për një javë përpara, dhe informacionet rreth motit janë mundësuar nga të dhënat e Ëeather.com.

“Facebook e ka konfirmuar se tipari i ri është lansuar në rreth 95 për qind të popullsisë së saj globale këtë javë,” citon raporti.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)