Qytetarët janë rrugëve pas vendimit të kryetarit Ivanov që të firmos faljen e të gjithë politikanëve të cilët janë nën hetime, ndaj të cilëve është ngritur procedure hetimore si dhe për një politikan i cili është duke vuajtur dënimin me burg, njofton Telegrafi Maqedoni.

Protestuesit insitistuan që t’i afrohen selisë së VMRO-DPMNE por një gjë e tillë nuk po mundet pasi ka forca të shtuara policore, gjithashtu po hedhet vezë në drejtim të policisë.

Protesta ivanov 3

Protesta ivanov 2

Protesta ivanov

Tani, protestuesit janë para qeverisë së Maqedonisë ku mundohen të thyejnë kordonin policor.

Protesta ivanov 4

Protesta ivanov 5

Protestës i është bashkangjitur kryetari i LSDM-së Zoran Zaev i cili më herët tha ”Ose Gruevski ose Maqedonia”.

22:05 Protestuesit kanë marrë informacion se kryetari Ivanov ka ikur nga vila e tij presidenciale në Vodno. Jo zyrtarisht, atyre ju thuhet se Ivanov ka ikur jashtë shtetit.

22:28 Protestuesit janë duke e thyer kordonin e policisë speciale. Qindra protestues janë duke u përleshur me policinë për ”Shpërndarje të Shpejtë”. E gjithë kjo është duke ndodhur para syve të Zoran Zaev./Telegrafi/

Gjithashtu lexo: Zyra e Ivanov gjuhet me vezë dhe gjësende të forta (Video)

Gjithashtu lexo: Kryetari Ivanov hodhi ”bombën” e radhës, amnistoi pozitën dhe opozitën