Kuvendi i Kosovës me 61 vota për, asnjë kundër e asnjë abstenim ka miratuar propozimin e Qeverisë së Kosovës për emërimin e Bordit të ARKEP-it.

Autoriteti Rregullativ për Komunikime Elektronike dhe Postare nga sot do të ketë kryetar Nazim Rrahimin dhe katër anëtarë.

Kurti anulon vendimin e Hotit për propozimin e anëtarëve në ARKEP, emëron anëtarët e rinj Kurti anulon vendimin e Hotit për propozimin e anëtarëve në ARKEP, emëron anëtarët e rinj

Përbërja e Bordit të ri të ARKEP-it:

Nazim Rrahimi – kryetar
Lule Ahmedi – anëtare
Shkumbin Hamiti – anëtar
Rrezarta Duraku-Rizaj – anëtar
Arian Qorrolli – anëtar. /Telegrafi/