Shfaqja e Ellen DeGeneres ka rënë ndjeshëm në shikueshmëri pas skandalit të yllit në vendin e punës që dominoi titujt vitin e kaluar.

Duke cituar vlerësimet e Nielsen, New York Times raporton se “The Ellen DeGeneres Show” ka humbur mbi një milion shikues gjatë sezonit të 18-të të shfaqjes.

Sezoni i fundit i programit filloi në shtator 2020 me një kërkim falje nga artistja në lidhje me pretendimet për një vend pune toksik që dëmtoi shfaqjen gjatë verës.

Ellen DeGeneres (Foto: YouTube)

“Mësova se këtu ndodhin gjëra që nuk duhej të kishin ndodhur kurrë”, tha DeGeneres në shfaqje në atë kohë. “Unë i kuptoj ata shumë seriozisht. Dhe unë dua të them se më vjen keq për njerëzit që u prekën”.

Sipas Times, premiera e sezonit të 18-të kishte vlerësimet më të larta të çdo sezoni në katër vitet e fundit për “Ellen”.

Sidoqoftë, gjatë gjashtë muajve të fundit, shfaqja ka mesatarisht 1.5 milion shikues. Në të kundërt, gjatë së njëjtës periudhë në sezonin e kaluar, ajo mesatarisht kishte rreth 2.6 milionë shikues.

Ellen DeGeneres (Foto: YouTube)

Shfaqja po tejkalohet nga programet e tjera konkurruese të ditës duke përfshirë “Dr. Phil” (2.5 milionë) dhe “Live: Me Kelly dhe Ryan” (2.7 milionë).

Aktualisht është në përputhje me një pjesë të programeve të tjerë të organizuar nga të famshëm si “Maury” (1.4 milion), “The Kelly Clarkson Show” (1.3 milion), “Rachael Ray” (1.2 milion), “Tamron Hall” (1.1 milion) dhe “The Steve Wilkos Show” (1.1 milion).

Ellen DeGeneres u akuzua për sjellje të pahijshme në punë dhe për bulizëm. /Telegrafi/

Ellen DeGeneres (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/Guliver)