LAJMI I FUNDIT:

Dy ushtrime me ndihmën e të cilave këmbët tuaja do të bëhen më të holla dhe më të gjata (Video)

Dy ushtrime me ndihmën e të cilave këmbët tuaja do të bëhen më të holla dhe më të gjata (Video)

Këto ushtrime aktivizojnë muskujt e brezit të poshtëm dhe të kërdhokullave dhe me ushtrime të rregullta për vetëm një javë mund të zvogëloni vëllimin e këmbëve tuaja.

Reklama

Për t’i formësuar drejt këmbët tuaja, pulpat dhe kërdhokullat, nuk jeni të detyruara të bëni stërvitje të shumta dhe të mundimshme në palestër.

Ushtrimet pasuese janë shumë të thjeshta, mund të bëhen në shtëpi dhe nuk do t’ju marrin më shumë se 15 minuta në ditë, transmeton Telegrafi.

Në vazhdim po ju zbulojmë planin e ushtrimeve të cilat do t’ju ndihmojnë që përfundimisht të keni këmbët për të cilat kaherë keni ëndërruar.

/Telegrafi/