Dy parashutistë janë parë duke u hedhur nga një urë e Anglisë.

Dyshja u panë duke u hedhur nga ura Clifton Suspension në Bristol.

Një dëshmitar, teksa po bënte një shëtitje, ka filmuar ata duke bërë një gjë e cila siç thuhet ishte jo pak e rrezikshme.

Administratorët e urës kanë paralajmëruar se kërcimi nga aty mund të rrezikojë sigurinë e atyre që kërcejnë dhe të shqetësojë publikun. /Telegrafi/