Nën patronatin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, po mbahet festivali ndërkombëtar i poezisë, “Drini poetik”.

Në kuadër të këtij festivali, në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, u hap ekspozita e Kaltrina Hotit me titullin “Vrapo pas diellit”.

Ky manifestim që i kushtohet Lidhjes së Prizrenit, mbahet për të dhjetin vit me radhë. /21Media/