Stinës së verës po i vjen fundi, po ashtu edhe sezonit të pushimeve në plazh. Shumica prej nesh ka marrë masat që të ruhet nga rrezet e forta të diellit ndërsa jemi në plazh, ndër vite mund edhe të na ketë ndodhur që të jemi djegur, por ka disa raste sa ekstreme, po aq qesharake që vështirë se mund të arrihen.

Nga format e bluzave që krijojnë një vepër arti tek forma e pjatës dhe lugës në këmbët e një gruaje, këto incidente gjatë plazhit kalojnë në një dimension tjetër, transmeton tch.

Por ka edhe nga ato raste ku njerëzit vetëkrijojnë me qëllim, apo bëhen pre e ndonjë shakaje të tepruar duke formuar imazhe të ndryshme në trupin e tyre.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18