LAJMI I FUNDIT:

Daniel Craig, sërish mosmarrëveshje me fqinjët

Daniel Craig, sërish mosmarrëveshje me fqinjët
(Foto: Getty Images)

Pesë vjet më parë, aktori fitoi mosmarrëveshjen e një fqinji dhe shpëtoi pemën në kopshtin e tij, dhe tani po sharronte pemë që e shqetësonin, por fqinjët nuk janë dakord me këtë.

Reklama

Daniel Craig po lufton përsëri me fqinjët e tij dhe këtë herë, si pesë vite më parë kur fitoi në gjyq, bëhet fjalë për pemë.

Aktori dhe gruaja e tij, Rachel Weisz, duan t’i presin pemët e larta para shtëpisë së tyre në veri të Londrës (që ka vlerën shtatë milionë euro), por fqinjët nuk janë dakord me këtë ide.

Pesë vjet më parë, kur mosmarrëveshja përfundoi në gjykatë, fqinjët iu lutën që të priste një pemë njëzet metra të lartë në kopshtin e tij, sepse rrënjët kishin filluar të hynin në themelet e shtëpive të tyre, por ish-James Bond luftoi me gjithë zemër për ta mbajtur pemën ku është.

(Foto: Daily Mail)

Në fakt, këshilli i lagjes e ka hetuar rastin dhe “fajëson” gypat e kanalizimeve për çarjet në shtëpinë fqinje.

Kësaj radhe priste e shihte dhe fqinjët nuk e linin, sepse këto janë pemë që janë në pronën e tij, por nga ana e rrugës dhe kështu do të prishnin pamjen e vetë rrugës, e cila është e stolisur me gjelbërim të harlisur.

Ai ka paraqitur kërkesë në këshillin e lagjes për të prerë një pemë me katër metra dhe për të shembur një dardhë të mbingarkuar me dredhkë. Dhe për këtë ka nevojë për pëlqimin e fqinjëve, pasi pemët mbrohen nga Urdhri për ruajtjen e pemëve në një zonë të caktuar të mbrojtur. Dhe kështu beteja me sëpata dhe sharra vazhdon. /KP/