Yjet e sportit janë gjithmonë në qendër të vëmendjes së publikut për atë që bëjnë në sportet e tyre respektive, por edhe jashtë sportit të tyre.

Tërheqja ndaj tyre është shumë e madhe dhe konfirmimi i radhës ka ardhur nga renditja e publikuar nga Scoreboard Digest në lidhje me yjet e sportit më të kërkuar në internet.

Cristiano Ronaldo është lojtari më me ndikim në botë. Sipas një raportimi, futbollisti rival i Ronaldos, 35-vjeçari argjentinas Lionel Messi nuk është as pranë tij.

Edhe këtë herë Messi e mposht Ronaldon: Argjentinasi thyen rekordin e portugezit për më së shumti fanella të shitura Edhe këtë herë Messi e mposht Ronaldon: Argjentinasi thyen rekordin e portugezit për më së shumti fanella të shitura

10) Conor McGregor: 3,1 milionë kërkime në muaj;

9) Aaron Rodgers: 3,7 milionë kërkime në muaj;

8) Max Verstappen: 3,8 milionë kërkime në muaj;

7) Lewis Hamilton: 3,9 milionë kërkime në muaj;

6) Tom Brady: 4,3 milionë kërkime në muaj;

5) Lionel Messi: 4,5 milionë kërkime në muaj;

4) LeBron James: 5,3 milionë kërkime në muaj;

3) Neymar: 5,8 milionë kërkime në muaj;

2) Ryan Ramczyk: 6,1 milionë kërkime në muaj;

1) Cristiano Ronaldo: 11 milionë kërkime në muaj. /Telegrafi/