Edhe pse në mënyrë fatale joshen dhe perfekt i përshtaten njëri-tjetrit, ndërmjet tyre mund të ketë grindje të mëdha.

Fatin e kanë të tillë që të takohen, sepse joshja midis tyre është e pabesueshme! – transmeton Telegrafi.

Dashi dhe Ujori

Dy shenja të kundërta të cilat joshen në të gjitha sferat. Sikur janë krijuar fizikisht për njëri-tjetrin dhe joshja midis tyre shfaqet që në takimin e parë.

Adhurojnë bisedat e gjata, shoqërinë dhe aventurat, andaj kurrë nuk do t’u bëhet monotone lidhja.

Të dy kanë nevojë të madhe për liri personale. Ujorët janë atraktivë dhe të shkathët, gjë që krejtësisht i përshtatet natyrës së Dashit.

Deshtë janë të fascinuar me idetë e Ujorëve dhe me bindjet e tyre të fuqishme jetësore, derisa Ujorët i përjetojnë Deshtë si jashtëzakonisht të fuqishëm dhe personalitete interesante.

Megjithatë, edhe pse në mënyrë fatale joshen dhe perfekt i përshtaten njëri-tjetrit, ndërmjet tyre mund të ketë edhe grindje.

Problemet më parë lindin nëse Dashi dëshiron të vendosë dominimin në lidhje apo në rastin e kokëfortësisë së tepruar të Ujorit.

Gjithashtu, Dashi mund t’ia zërë për të madhe Ujorit për mungesën e shfaqjes së emocioneve. /Telegrafi/