Një vit tjetër, një sfidë tjetër e TikTok – dhe një nga të parat që ndezi internetin në 2021 është sfida “Buss It”.

Ashtu si të gjitha sfidat më të mira, ka një këngë të përfshirë dhe këtë herë vjen ajo e reperes Erica Banks, e quajtur gjithashtu Buss It – dhe kërcejnë në mënyrën më të mirë me të.

Kryesisht janë gratë që i bashkohen trendit e vallëzimit, por të gjithë kanë qenë të përfshirë.

Sfida gjithashtu ka shkuar përtej TikTok, me njerëz në Twitter dhe Instagram duke treguar se çfarë mund të bëjnë.

@the_bondtwins

#bussitchallenge #bussit

♬ Buss It – Erica Banks

Sfida është që të fillosh teksa dukesh më thjeshtë – shumë njerëz kanë vendosur të veshin pizhame këtu.

@gabunion

#bussinchallenge #bussin

♬ Buss It – Erica Banks

Çfarë do të thotë “Buss it”?

“Buss it” nuk është një term i ri dhe ka ide të ndryshme për atë që do të thotë. Ndonjëherë mund të përdoret për t’iu referuar të bërit seks, ose vallëzimit “twerk”.  /Telegrafi/

@virginiasanhouse

this is the coolest trend:)

♬ Buss It – Erica Banks

@bussit01

♬ original sound – Buss it

@bussit01

♬ original sound – Buss it

@bussit01

♬ original sound – Buss it

@bussit01

♬ original sound – Buss it