LAJMI I FUNDIT:

‘Burdushi’ mbetet në paraburgim

‘Burdushi’ mbetet në paraburgim

Gjykata e Apelit e Kosovës, i ka refuzuar si të pabazuara ankesat e avokatëve mbrojtës kundër caktimit të masës së paraburgimit prej një muaji kundër të pandehurit Hysri Peqani, i njohur si Burdushi.

Reklama

Në këtë mënyrë Gjykata e Apelit e ka lënë në fuqi aktvendimin e Gjykatës Themelore në Prizren të datës 17.11.2018.

Hysri Peani dyshohet për shkak të ushtrimit të kundërligjshëm të veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike, shmangie nga tatimi, mashtrim dhe mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armeve.

Gjykata e Apelit gjen se gjykata e shkallës së parë, ka dhënë arsye të mjaftueshme, mbi bazën ligjore për të cilën ka caktuar masën e paraburgimit ndaj tij, konform dispozitave të Kodit të Procedurës Penale të Republikës se Kosovës.

Në trend Lajme

Më shumë
Ushtria e Serbisë në drejtim të vijës kufitare me Kosovën, Qeveria: Serbia ka vendosur afër kufirit edhe artilerinë e rëndë

Ushtria e Serbisë në drejtim të vijës kufitare me Kosovën, Qeveria: Serbia ka vendosur afër kufirit edhe artilerinë e rëndë

Lajme
Kështu kishte folur Oliver Ivanoviq për Milan Radoiçiqin - disa muaj para se të vritej

Kështu kishte folur Oliver Ivanoviq për Milan Radoiçiqin - disa muaj para se të vritej

Lajme
Koloneli i pensionuar serb tregon se si për një minutë mund të vërtetohet se kujt i takon armatimi që u gjet në Banjskë

Koloneli i pensionuar serb tregon se si për një minutë mund të vërtetohet se kujt i takon armatimi që u gjet në Banjskë

Lajme
Po hetohet përfshirja ruse në sulmin e armatosur serb në Banjskë

Po hetohet përfshirja ruse në sulmin e armatosur serb në Banjskë

Lajme
Grumbullimi i forcave serbe në kufi me Kosovën dhe kërkesa e SHBA-së për largimin e tyre – lajm në mediat ndërkombëtare

Grumbullimi i forcave serbe në kufi me Kosovën dhe kërkesa e SHBA-së për largimin e tyre – lajm në mediat ndërkombëtare

Lajme
Armë, municion e pajisje ushtarake, gjetje të reja nga Policia në zonën e shfrytëzuar nga terroristët serbë në Zveçan

Armë, municion e pajisje ushtarake, gjetje të reja nga Policia në zonën e shfrytëzuar nga terroristët serbë në Zveçan

Lajme
Kalo në kategori