LAJMI I FUNDIT:

Burdushi

44 Artikuj

“Burdushi” dërgohet në vuajtje të dënimit me burg

“Burdushi” dërgohet në vuajtje të dënimit me burg

Drejtësi
Apeli refuzon ankesën e “Burdushit” ndaj vendimit për refuzimin e kërkesës për shtyrjen e vuajtjes së dënimit

Apeli refuzon ankesën e “Burdushit” ndaj vendimit për refuzimin e kërkesës për shtyrjen e vuajtjes së dënimit

Drejtësi
“Burdushi” nuk shkon në burg ashtu siç e urdhëroi Gjykata, avokati i tij thotë se kanë bërë ankesë në Gjykatën e Apelit

“Burdushi” nuk shkon në burg ashtu siç e urdhëroi Gjykata, avokati i tij thotë se kanë bërë ankesë në Gjykatën e Apelit

Drejtësi
“Burdushi” kërkon që ta shtyjë shkuarjen në burg, gjykata refuzon

“Burdushi” kërkon që ta shtyjë shkuarjen në burg, gjykata refuzon

Kosovë
MPB merr në shfrytëzim veturën e cila iu konfiskua Burdushit

MPB merr në shfrytëzim veturën e cila iu konfiskua Burdushit

Kosovë
Gjykata e urdhëron “Burdushin” të shkojë në burg në shtator për vuajtjen e dënimit me 4 vjet e 6 muaj burgim

Gjykata e urdhëron “Burdushin” të shkojë në burg në shtator për vuajtjen e dënimit me 4 vjet e 6 muaj burgim

Kosovë
‘Burdushi’: Me hajmali e fall s’e kam kriju pasurinë, qysh mundet të bazohet gjykata me qime e me dhe

‘Burdushi’: Me hajmali e fall s’e kam kriju pasurinë, qysh mundet të bazohet gjykata me qime e me dhe

Drejtësi
“Burdushi” dënohet me mbi 4 vjet burgim – i konfiskohet pasuria mbi 2 milionë euro

“Burdushi” dënohet me mbi 4 vjet burgim – i konfiskohet pasuria mbi 2 milionë euro

Drejtësi
Prokuroria kërkon konfiskimin e 90 për qind të pasurisë së Burdushit

Prokuroria kërkon konfiskimin e 90 për qind të pasurisë së Burdushit

Drejtësi
Me propozim të mbrojtjes, caktohet ekspertizë financiare në gjykimin ndaj “Burdushit”

Me propozim të mbrojtjes, caktohet ekspertizë financiare në gjykimin ndaj “Burdushit”

Drejtësi
Caktohet ekspertizë financiare në gjykimin ndaj “Burdushit”

Caktohet ekspertizë financiare në gjykimin ndaj “Burdushit”

Drejtësi
Gjykimi ndaj “Burdushit”, dëgjohet një dëshmitar dhe u lexuan deklaratat e tre të tjerëve

Gjykimi ndaj “Burdushit”, dëgjohet një dëshmitar dhe u lexuan deklaratat e tre të tjerëve

Drejtësi
Dëgjohen edhe tre dëshmitarë në gjykimin ndaj “Burdushit”, s’lejohet prapë publikimi i deklaratave të tyre

Dëgjohen edhe tre dëshmitarë në gjykimin ndaj “Burdushit”, s’lejohet prapë publikimi i deklaratave të tyre

Drejtësi
S’lejohet publikimi i dëshmive në gjykimin ndaj Hysri Peqanit – “Burdushit”, akuzohet se përmes mashtrimit përfitoi rreth 1 milion euro

S’lejohet publikimi i dëshmive në gjykimin ndaj Hysri Peqanit – “Burdushit”, akuzohet se përmes mashtrimit përfitoi rreth 1 milion euro

Drejtësi
Nuk lejohet publikimi i dëshmive në gjykimin ndaj “Burdushit”, akuzohet se përmes mashtrimit përfitoi rreth 1 milion euro

Nuk lejohet publikimi i dëshmive në gjykimin ndaj “Burdushit”, akuzohet se përmes mashtrimit përfitoi rreth 1 milion euro

Drejtësi
“Burdushi” përsëri deklarohet i pafajshëm për mashtrim dhe pasurim të kundërligjshëm deri në një milion euro

“Burdushi” përsëri deklarohet i pafajshëm për mashtrim dhe pasurim të kundërligjshëm deri në një milion euro

Kosovë
Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj Burdushit për shpërlarje të parave dhe veprimtari të kundërligjshme mjekësore

Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj Burdushit për shpërlarje të parave dhe veprimtari të kundërligjshme mjekësore

Kosovë
“Burdushi” kërkon të lirohet nga akuza për mashtrim, ose të rigjykohet

“Burdushi” kërkon të lirohet nga akuza për mashtrim, ose të rigjykohet

Drejtësi
“Burdushi” sërish shpallet fajtor për mashtrim, dënohet me 1 vjet burgim e 5 mijë euro gjobë

“Burdushi” sërish shpallet fajtor për mashtrim, dënohet me 1 vjet burgim e 5 mijë euro gjobë

Kosovë
Prokuroria në Prizren kërkon që Hysri Peqani, i njohur si “Burdushi”, të qëndrojë në burg

Prokuroria në Prizren kërkon që Hysri Peqani, i njohur si “Burdushi”, të qëndrojë në burg

Kosovë
Prokuroria jep detaje për arrestimin e “Burdushit”

Prokuroria jep detaje për arrestimin e “Burdushit”

Kosovë
Arrestohet sërish “Burdushi”

Arrestohet sërish “Burdushi”

Kosovë
Lirohet nga burgu Hysri Peqani, i njohur si Burdushi

Lirohet nga burgu Hysri Peqani, i njohur si Burdushi

Kosovë
Burdushi rrëfen se si provoi të kryejë vetëvrasjen në burg

Burdushi rrëfen se si provoi të kryejë vetëvrasjen në burg

Kosovë