0Shares

Lupçja është një prej banorëve që i pëlqen të vërë në lojë të tjerët, por këtë herë ai është “dhunuar” nga pjesa tjetër e banorëve.

Danjeli, Damiano dhe më pas edhe Olsi, e rrëzojnë dhe e mbajnë të shtrirë ndërsa me një makinë rroje i presin qimet e këmbëve.

Të gjitha lajmet për spektaklin e njohur Big Brother Albania Të gjitha lajmet për spektaklin e njohur Big Brother Albania

Ideja duket se është e Danjelit, i cili pasi ndihmon Lupçen dhe Damianon që të shkundin tapetin, shkon brenda në shtëpi dhe merr makinën rroje. /Big Brother/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)