Në Kosovë janë vetëm 88 raste aktive me COVID-19.

Sipas raportit të fundit të publikuar nga Ministria e Shëndetësisë, janë bërë 205 testime prej të cilave dy persona kanë dal pozitiv me COVID-19.

E derisa nuk është raportuar për të vdekur, bëhet e ditur se janë shëruar 42 persona, si dhe janë dhënë 20 vaksina anti-COVID-19./kp/