LAJMI I FUNDIT:

Bie çmimi i naftës në Shqipëri

Bie çmimi i naftës në Shqipëri

Bordi i Transparencës në Shqipëri ka publikuar këtë të marte vendimin e marrë në lidhje me tregtimin e karburanteve në vend.

Reklama

Çmimi i shitjes me pakicë për naftën do të jetë 184 lekë [1.59 euro] për litër, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 172 lekë/litri.

Çmimi i naftës në pompë shënon një ulje me 3 lekë për litër nga çmimi i vendosur së fundmi nga Bordi i Transparencës.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës do të jetë 185 lekë/litri, duke shënuar një ulje me 1 lek për litër.

Ndërkohë që çmimi i shitjes me pakicë i gazit do të jetë 75 lekë/litri duke qëndruar në të njëjtat nivele të pandryshuara.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 90 lekë/litër.

Bordi bën me dije se çmimet e reja do të hyjnë në fuqi në datë 28 mars, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.