Lideri i shitjes së veturave në vend, Auto Mita, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit kërkon partnerë të rinj.

Përfaqësuezi ekskluziv i brendit numër 1 në Kosovë dhe në botë i hapë dyert për partnerë në komunën e Pejës dhe Prizrenit.

Nga prezantimi i modeleve të reja, e deri te servisimi dhe pjesët për veturat e brendeve Renault dhe Dacia, Auto Mita është lider në ofrimin e këtyre shërbimeve.

Auto Mita vjen në qytetin e Prizrenit dhe Pejës, ku kërkon partner potencial për t’u bërë dillerë të autorizuar për shitje dhe servisim të veturave të Renault dhe Dacias.

Tashmë numri i të interesuarve për t’iu bashkëngjitur Auto Mitës si partner është shumë i madh.

Për të mësuar më shumë SE SI MUND TË BËHENI PARTNER, klikoni KËTU duke u drejtuar në konkursin në faqen zyrtare.

Për tjera informata kontaktoni në: partner@automita.com, apo në faqen zyrtare në Facebook.

/Telegrafi/