Me shërbime, staf dhe vetura të kualitetit më të lartë, aspak e zakonshme dhe çdo herë unike është Auto Mita.

Reklama

Me rastin e 10 vjetorit të përfaqësimit të Renault dhe Dacia do të ketë ofertë speciale për Clio, Renault Clio me pakon e re Equilibre dhe motor TCe 90KF automatic, ju do të mund ta merrni me vetëm 199 euro në muaj.

Por kjo nuk është e gjitha pasi bashkë me veturën e re ju do të keni: 5 vite garancion, 1 servis falas dhe 1 vit Kasko falas.

Karakteristikat e veturës Renault Clio janë:

– Motor TCe 90KF

– Pakoja e re Equilibre

Reklama

– Drita Full LED para,

– Dritat LED të ditës në formë C,

– Ulësja e shoferit me regullim të lartësisë,

Reklama

– Regullues dhe Limitues i shpejtësisë,

– Sistemi për mbajtjen e vijave të rrugës,

– Fellne të aluminit 16″‘

– AC Klima manuale,

– Sensorë parkimi prapa,

– Multimedia me ekran touchscreen 7″ dhe shumë pajisje tjera të sigurisë dhe komoditetit.

Ndër të tjera për nder të ditëlindjes së 10-të, ju mund ta paguani në periudhë kohore 7 vjeçare, shumën e veturës.

Auto Mita, partneri më i sigurt, më i besueshëm dhe gjithmonë shpërblyes për klientët.