Të gjithë adhuruesit e Nissan, në veçanti modeleve X-TRAIL dhe QASHQAI, tani mund ta kenë mundësinë më të mirë për blerjen e veturave të preferuara.

Kjo sepse pranvera ka çel me ofertën më të mirë nga Nissan.

Për vetëm 9.40 euro në ditë apo 281 euro në muaj, Nissan Qashqai mund të bëhet i juaji.

Nissan Qashqai është një prej SUV më të mirë dhe më i shituri radhazi për 10 vite në Evropë.

Njihet për hapësirën e jashtëzakonshme, teknologjinë e avancuar dhe komfortin e pazëvendësueshëm.

Në anën tjetër, pranvera ka çel edhe për Nissan X-Trail, i cili mund të bëhet i juaji me një çmim prej 13.40 eurove në ditë apo 400 eurove në muaj.

Nissan X-Trail është SUV i cili e ofron maksimumin e kënaqësisë dhe rehatisë për ju.

Në mënyrë që pranvera të çel sa më mirë e të jetë e paharrueshme për adhuruesit Nissan, në ofertë janë të bashkëngjitur edhe këto benefite:

• 5 vite garancion
• 1 vit kasko FALAS
• 1 servis FALAS
• Aprovim i kredisë për 20 minuta!

Të gjithë të interesuarit për t’i blerë apo testuar këto vetura, mund ta bëjnë këtë tek Auto Mita, të cilët janë distributor të autorizuar.