Bardhyl Meta, deputeti i LDK-së, po vazhdon tretmanët e nevojshme në shtetin gjerman pasi e kaloi sëmundjen e rëndë.

Bashkëshorti i këngëtares shqiptare Adelina Thaçi për herë të parë është shfaqur pas kryerjes së tri operacioneve.

Në fakt, ai është vizituar nga kryetari aktual i qytetit të Ferizajit, Muharrem Sfarqa, të cilin e ka falënderuar Meta për vizitën e dytë brenda disa muajve, transmeton Telegrafi.

“I bekuar nga miqësia e madhe dhe e sinqertë me Kryetarin Muharrem Sfarqa – i cili përveç vizitës së Nëntorit 2016 në Heidelberg e Neckargerach, si dhe vizitës ne Prishtinë – sot më erdhi përsëri, në Speyer, që të mi mbush bateritë në betejën e madhe. t’Prift e mbara Kryetar – qytetarët e Ferizajt dhe e gjithë Lidhja Demokratike e Kosovës krenohen me ty…”, ka shkruar Meta në Facebook.

Ndryshe, pas ndërhyrjeve kirurgjike po vazhdon të kontrollohet kohë pas kohe në një spital të Heidelbergut të Neckargerachut. /Telegrafi/