Atdhe Nuhiu ka kërkesa nga klubet e mëdha angleze Fulham dhe Bolton si dhe Spartak Moska.

Futbollisti i Sheffield Wendsday dhe sulmuesi i Kosovës, Atdhe Nuhiu ka kërkesa nga klubet e mëdha angleze Fulham dhe Bolton si dhe Spartak Moska.

Në një bisedë për presheva.com, Atdheu ka zbuluar të ardhmen e tij.

“Të ardhmen time do ta vendosi kah mesi i muajit gusht. Kam oferta nga Fulham dhe Bolton, pot gjithashtu edhr nga Spartaku i Moskës. Gjithçka do të vendoset nga mesi i muajit të ardhshëm” ka thënë sulmuesi preshevar Atdhe Nuhiu.