Nëse kërkoni të bini në peshë, dihet që kujdesi ndaj mënyrës së ushqyerjes dhe stërvitja janë të parat në listën e gjërave që duhen bërë, por ka diçka

Nëse vërtetë e keni ndarë mendjen për të bërë atë trupin që e mendoni e ëndërroni prej vitesh, kushtojini vëmendje gjërave “pa rëndësi në dukje”. Është shumë e rëndësishme koha kur ju stërviteni.

Të stërvitesh “kur të vjen për mbarë”, mund të japë rezultate, por nuk do të jetë kurrë aq efektive sa një stërvitje e rregullt dhe për më shumë rezultat, koha e duhur është në mëngjes, përpara se të hani.

11 at home workouts you can do with your boyfriend

Studimet kanë treguar se stërvitja në mëngjes, është ideale për të rënë në peshë.

Aktiviteti fizik në mëngjes herët, përshpejton humbjen e kilogramëve, ju bën më energjikë dhe e përgatit trupin për një vazhdim dite që konsiston në djegien e yndyrave dhe energji.

Hapni sytë, vini muskujt në aksion dhe pastaj vazhdoni!

Burimi: The Independent, Anabel