Ikona hollivudiane, Harrison Ford, ka një shenjë të dukshme në mjekrën e tij, të cilën e ka marrë në një aksident komunikacioni.

Reklama

78-vjeçari ka pësuar një aksident në vitin 1964 dhe që nga atëherë e ka shenjën e përhershme në fytyrën e tij.

Asokohe, Ford punonte në një dyqan në afërsi të Laguna Beach në Kaliforni. Një mëngjes, teksa shkonte në punë me veturën e tij, e humbi kontrollin, doli nga rruga dhe u përplas në një shtyllë.

(Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images/Guliver)

Fytyra e tij e goditi timonin, me ç’rast iu nevojit një intervenim kirurgjik për qepje që e la me shenjë të përhershme.

Reklama

Kur është pyetur për shenjën e tij, aktori është përgjigjur shkurt: “Aksident me veturë me shpejtësi të madhe, një mënyrë shumë e zakonshme për ta fituar (një shenjë të tillë)”. /Telegrafi/

Reklama

(Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images/Guliver)