Nganjëherë edhe gjërat më të mërzitshme, mund të bëhet të mërzitshme dhe bajate

Kështu po ndodhë me iTunes, që dikur ishte një aplikacion nga Apple shumë i lavdishëm, transmeton Telegrafi.

Derisa është duke i arritur 20 vite të ekzistencës, platformës së muzikës i duhen shumë ndryshime, meqenëse ka arsye logjistike, që nuk bën të mbyllet.

Lajmi i mirë është, se Apple po konsideron ta vendosë në një pjesë të pavarur, në mënyrë që të zhvillohet më tutje.

Worldwide Developers Conference që zhvillohet gjatë javës që vjen, pritet të jetë aktiviteti ku Apple do të bëjë të ditura detajet e ndryshimeve në iTunes, krahas intervenimeve në aplikacionet Music, Podcast dhe macOS.

Sipas një raporti që është shpërndarë më herët, thuhej se iTune do të ndahet për përdorim në telefon dhe shfletues kompjuteri apo laptopi.

Bashkë me detajet tjera lidhur me iTunes, pritet të mësohen brenda disa ditëve në konferencën që do ta zhvillojë Apple në aktivitetin për teknologji. /Telegrafi/