0Shares

Të gjithë e dinë se aksionet e Apple janë duke marrë teposhtëzen gjatë disa muajve të fundit, por a është kjo rënie duke ndikuar në të vërtetë në vlerën themelore të kompanisë?

Radhitjet e fundit të vlerës së brendeve të bëra nga MarketingWeek sugjerojnë se përgjigja në këtë pyetje është "jo", pasi që publikimi thotë se vlera e Apple si brend aktualisht është rritur nga viti në vit, dhe se i njëjti mbetet marka më e mirë në botë.

MarketingWeek thotë se vlera e një brendit të një kompanie llogaritet duke shumëzuar fitimet e saj me përqindjen e kontributit të dhënë nga "brendi", i cili përcaktohet nga përqindja e vlerës financiare që është prodhuar nga aftësia e brendit për të krijuar konsumatorë besnik. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)