LAJMI I FUNDIT:

Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, njoftim për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore

Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, njoftim për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka hapur njoftimin publik për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore për Aneksin e objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar i Prishtinës.

Më poshtë mund ta gjeni njoftimin:

“Aneks i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar i Prishtinës” Komuna e Lipjanit”, Aplikuesi: Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” Prishtine, Limak Kosovo International J.S.C.

Në bazë të Nenit 12 paragrafi 2 dhe 3 të Udhëzimit Administrative Nr.01/2019 për lëshimin e Kushteve Ndërtimore për projektet e kategorisë së III.

Në lidhje me kërkesën paraprake për kushtet ndërtimore për projektin “Aneks i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar i Prishtinë” Komuna e Lipjanit”.

Nr. prot: 6387/22 te datës 25.10.2022, zyrtari përgjegjës i nënshkruar më poshtë informon publikun për hapjen e procedurës së konsultimeve për projektin e propozuar dhe fton publikun të dorëzojnë komentet dhe pyetjet e tyre, brenda pesëmbëdhjetë ditësh nga data e këtij publikimi.

Komentet dhe pyetjet mund të dorëzohen në:

Posta rekomande:

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

Departamenti i Planifikimit Hapësinor, Ndërtimit dhe Banimit

Divizioni i Planifikimit Hapësinorë

Ndërtesa e Rilindjes

Kati i 14, zyra nr.1417, 10000 Prishtinë

Projekti mund të shkarkohet nga linku: http://mmph-rks.org/

Për informata më të hollësishme mund të kontaktoni:

Telefon: + 381 38 200 32 553

Në trend Ekonomi

Më shumë
Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Dukagjini Resort – Ky është projekti përrallor 80 milionësh që do ta transformojë këtë pjesë të Shëngjinit

Ekonomi
Creative Hub prezenton metodën 4 orë punë të premteve

Creative Hub prezenton metodën 4 orë punë të premteve

Creative Hub Kosovo
Qumështorja Vita - Dashuria dhe puna e palodhshme e më shumë se 1500 fermerëve!

Qumështorja Vita - Dashuria dhe puna e palodhshme e më shumë se 1500 fermerëve!

Qumështorja Vita
Njoftim për shqiptarët e Gjermanisë dhe Zvicrës të cilët duan të udhëtojnë drejt Kosovës

Njoftim për shqiptarët e Gjermanisë dhe Zvicrës të cilët duan të udhëtojnë drejt Kosovës

AlbaSky
Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Prishtina Ticket
Një platformë për të gjithë - Telegrafi Jobs

Një platformë për të gjithë - Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Kalo në kategori